Over PBKR

_____________________________________________________________________________________

PBKR, dé complete HR servicepartner!

PBKR ondersteunt u op  al uw HR-onderwerpen. Personeel &Organisatie (P&O), Search & Selection, Human Resource Management (HRM), Personeelszaken (PZ) en salarisadministratie. Wij doen dit op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We kunnen u dus ondersteunen vanaf het vertalen van uw strategie naar de organisatie tot aan het volledig ontzorgen van uw organisatie op alle P&O, HRM en PZ gebieden. Dit doen we door letterlijk het werk uit uw organisatie te halen en voor u uit te voeren. Hierdoor kunnen uw medewerkers en u volledig focussen op de corebusiness. 

Wat we ook doen, we stellen u als opdrachtgever altijd centraal. Door te handelen vanuit het ondernemers-/ werkgeversperspectief helpen we steeds het beste uit uw organisatie te halen. Wat het beste is voor uw organisatie is natuurlijk ook het beste voor uw medewerkers. 

PBKR werkt vanuit een moderne netwerkorganisatie. Dit betekent dat we veel kennis en expertise in eigen huis hebben én dat we kunnen schakelen met onze netwerkpartners als een vraagstuk daar om vraagt. 

Onze Passie voor organisaties en ondernemen, onze betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, de kwaliteit van alle stappen die we zetten en het resultaat wat we leveren zijn de basis voor het succes van PBKR.  


Wij zijn u graag van dienst!     

 

Monique Bakermans,

Managing Director